FZ series

De RKC Instrument FZ serie is een moderne en geavanceerde serie temperatuur- en procesregelaars met een zeer snelle meetfrequentie van slechts 0.05 seconden, wat resulteert in 20 PID calculaties per seconde. Hiermee kunnen moeilijk te beheersen processen strak en nauwkeurig geregeld worden. De FZ heeft een receptopslag voor 16 instellingen en intercontroller communicatie voor gecascadeerde en master-slave functies. Het is ook mogelijk om een regeling te realiseren met 2 meetingangen (alleen mogelijk met de FZ400/900)

De FZ series is beschikbaar in 3 maatvoeringen:
– FB110
– FB400
– FB900

– Brochure FZ series
– Instruction manual (deel 1): hardware
– Instruction manual (deel 2): parameters/functies

Klik hier om eenvoudig een offerte aan te vragen voor de FZ series.

RKC FZ geavanceerde regelaar met snelle meetfrequentie
Gecascadeerde (master-slave) regeling

Beschikbaar met functies die een cascade (master-slave) regeling mogelijk maakt. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een brander besturing (de master is de oven en de brander is de slave)

Meetingang (PV) omschakeling

De FZ ondersteund functionaliteit om tijdens het regelen bij een bepaalde vooraf ingestelde temperatuur van meetingang 1 naar meetingang 2 over te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor toepassingen waarbij de lagere temperaturen met een S-type thermokoppel en de hogere temperaturen met een infrarood meting (4-20mA) worden gemeten.

COM_K2

Met de COM_K2 kunt u uw regelaar door middel van een USB poort aansluiten op uw laptop/desktop en Uw regelaar op een eenvoudige manier configureren. 

PROTEM2

Met de PROTEM2 software kunt u vanaf uw computer eenvoudig parameters van uw regelaar aanpassen. Klik hier om de software gratis te downloaden.