GZ series

De RKC Instrument GZ serie is een moderne en geavanceerde temperatuur- en procesregelaar met een hoge snelheid meetfrequentie van slechts 0.01 seconden wat resulteert in 100 PID calculaties per seconde. Dit maakt het mogelijk om de meest snelle en complex te beheersen processen toch strak en nauwkeurig te regelen. De GZ kan 16 instellingen opslaan in de receptfunctie en is voorzien van intercontroller communicatie voor multi-zone master-slave toepassingen.

De GZ series is leverbaar in 2 maatvoeringen:
– GZ400
– GZ900

– Brochure GZ series
– Instruction manual (deel 1): hardware
– Instruction manual (deel 2): parameters/functies

Klik hier om eenvoudig een offerte aan te vragen voor de GZ series.

RKC GZ geavanceerde temperatuur en procesregelaar 100 PID calculaties per seconde
Supersnelle meetfrequentie

De GZ series kenmerkt zich door zijn supersnelle meetfrequentie van 0,01 sec. wat resulteert in 100 metingen en PID calculaties per seconde. This maakt het regelen van zelfs de meest snelle en complexe processen mogelijk.

Zeer snelle processen

Door middel van de snelle meetfrequentie van 0.01 seconde kunnen zeer snelle processen  zoals druk, flow en niveau nauwkeurig geregeld worden.

COM_K2

Met de COM_K2 kunt u de servicepoort van uw regelaar op een USB poort van uw laptop/desktop. Hiermee kunt U eenvoudig en snel de regelaar parametreren.

PROTEM2

Met de PROTEM2 software kunt u vanaf uw computer eenvoudig parameters van uw regelaar beheren. Klik hier om de software gratis te downloaden.