Infrarood camera

Wat is een infrarood camera?

Een infrarood camera (ook wel warmtebeeldcamera genoemd) is een contactloze camera die infrarood straling laat zien op het display. Warmtebeeldcamera’s kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen. Zo kan een dergelijke camera bijvoorbeeld gebruikt worden in een bepaalde industrie om fouten te ontdekken, of in het dagelijks leven om een indicatie te krijgen of iemand koorts heeft.

Infrarood camera kopen bij CasCade Automation Systems B.V.

CasCade Automation Systems B.V. is de specialist in temperatuurmeting, -regeling, -bewaking en –registratie. Wij bieden een divers aanbod infrarood camera’s. Hieronder hebben we enkele producten op een rij gezet, klik hier voor het volledige aanbod.

Chino: IR BAT series

De IR BAT series is een geavanceerde serie  camera’s voor toepassingen in het gebied van 0 tot 1300 graden Celsius. Deze compacte camera is met een responstijd van 50ms zeer snel in het meten van temperaturen.
Klik hier voor de brochure

Chino: TP-S series

De TP-S easy thermo is een compacte en eenvoudig te bedienen infrarood camera met een meetbereik van -10 tot 300 graden Celsius. Daarme is de TP-S series geschikt voor veel toepassingen in het dagelijkse leven. Er kunnen vier display modes worden ingesteld en de emissiefactor is eenvoudig af te stemmen op het te meten oppervlak.
Klik hier voor de brochure

Chino: TP-U series

De TP-U series is een infrarood camera die de lichaamsoppervlakte temperatuur binnen drie seconden meet. Deze series is ideaal voor bij de receptie van een gebouw, de ingang van een school etc. Door middel van het contactloze meten kunt u snel een indicatie krijgen van wie er koorts heeft zonder in de buurt te komen van deze persoon.
Klik hier voor de brochure

Contact

Onze experts helpen u graag verder met het vinden van een geschikte infrarood camera voor uw toepassing. Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met info@test.cascade.net of klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Infrarood camera