Logboek temperatuurregistratie

Een logboek voor uw temperatuurregistratie

Heeft u een bedrijf waarbij met een productieproces wordt gewerkt? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur binnen dit proces altijd in de gaten gehouden wordt. Een temperatuur moet altijd een bepaalde waarde hebben om een proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Met een logboek voor temperatuurregistratie kunt u dit zo goed mogelijk in de gaten houden. Bij CasCade Automation Systems B.V. hebben we ons eigen registratiesysteem ontwikkelt genaamd LogOnline.

LogOnline: Het beste registratiesysteem voor uw temperatuurmetingen

LogOnline is een registratiesysteem waar u als gebruiker altijd toegang heeft, als u verbinding heeft met internet, tot de laatste gegevens in een eenvoudig af te lezen rapport. Daarnaast kunt u handige alarmen instellen. U kunt bijvoorbeeld een alarm instellen wanneer een temperatuur boven of onder een bepaalde waarde komt. Zo zorgt u ervoor dat belangrijke temperaturen goed gecontroleerd worden. Meldingen van alarmen kunnen naar verschillende personen binnen uw bedrijf gestuurd worden, zowel via de e-mail als via een SMS.

Contact opnemen met CasCade

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u alles vindt op het gebied van temperatuurregistratie, maar ook voor de beheersing, meting en regeling hiervan? Neem dan contact op met Cascade Automation Systems. Wij zijn al vele jaren actief op dit gebied en raden u van harte aan om onze producten eens uit te proberen. We zijn leverancier van meerdere topbedrijven op dit gebied, maar leveren daarnaast ook complete oplossing op maat.

Logboek temperatuurregistratie