PT100 element

Pt100 elementen voor uw temperatuurmeting

Een pt100 element is een veel gebruikte temperatuursensor die vooral in de meet- en regeltechniek veel voorkomt. Sterker nog: op het gebied van industriële temperatuurmetingen wordt maar liefst 70 procent met een pt100 element uitgevoerd. Als u meer over pt100 elementen te weten wilt komen, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met CasCade Automation Systems. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles dat op het gebied van industriële warmtemeting gebruikt kan worden. Als u dan op zoek bent naar de juiste producten voor uw bedrijf, of het advies dat u helpt de juiste keuze te maken, dan raden we u aan om hierover contact met ons op te nemen.

Temperatuurmeting met CasCade

Bij CasCade Automation Systems bent u aan het juiste adres voor alles dat u maar nodig kunt hebben als het om de warmtemeting bij uw bedrijf gaat. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor pt100 elementen, maar ook voor andere producten op dit gebied. CasCade is een bedrijf dat zeer veelzijdig is op het gebied van temperatuurregistratie, maar ook als het aankomt op temperatuurregeling, -bewaking en -meting. Bij ons vindt u een groot assortiment producten, zoals bijvoorbeeld temperatuur sensoren, regelaars, dataloggers, recorders en bedieningspanelen. Voldoet een van onze producten niet geheel aan uw wensen, dan kunnen wij dit altijd voor u aanpassen of een andere oplossing voor u zoeken. Onze engineers gaan graag met u om tafel zitten om ervoor te zorgen dat u precies vindt wat u zoekt!

Meer weten over CasCade Automation Systems?

​Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles dat met warmtemeting te maken heeft. We zijn gevestigd in Ridderkerk, waar we u graag ontvangen om antwoord te geven op al uw vragen. Samen met u kunnen we dan bekijken welke oplossing het beste geschikt is voor uw bedrijf.