SB1

De RKC Instrument SB1 is een temperatuur regelaar welke speciaal is ontwikkeld voor heat-tracing toepassingen in de halfgeleiderindustrie en procesindustrie alsmede laboratoria toepassingen. De SB1 is standaard al voorzien van een ingebouwd 230Vac 7A solid state relais SSR voor de aansturing van de heating-jacket.

– Brochure SB1
– Instruction manual SB1

Klik hier om eenvoudig een offerte aan te vragen voor de SB1.

RKC Instrument SB1 heat-tracing temperatuurregelaar met 7A 230Vac solid state relais SSR
Bedieningspaneel voor eenvoudige bediening

De SB1 regelaar kan eenvoudig worden bediend vanaf met het bedieningspaneel. De regelaar is ook voorzien van een servicepoort voor eenvoudige en snelle configuratie met een laptop/desktop.

MODBUS RTU RS-485 communicatie met de host

De SB1 temperatuur regelaar is standaard voorzien van een MODBUS RTU RS-485 communicatiepoort. Hiermee kan eenvoudig op afstand de heat-tracing worden gemonitord vanuit de centrale bedieningskamer.

COM_K2

Met de COM_K2 kunt u uw regelaar eenvoudig op een USB poort aansluiten van uw laptop/desktop aansluiten. Hiermee kunt U snel en eenvoudig de regelaar configuren.

PROTEM2

Met de PROTEM2 software kunt u vanaf uw computer eenvoudig parameters van uw regelaar instellen. Klik hier om de software gratis te downloaden.

SCADA touchpanel voor bewaking en bediening op afstand tot 24 SB1 temperatuur regelmodules

We kunnen de SB1 regelaars leveren in combinatie met een Pro-face GP4201TAD bedieningspaneel die tot en met 24 SB1 regelaars kan communiceren via de MODBUS RTU RS-485 interface. Het bedieningspaneel kan worden geïntegreerd in de centrale bedieningskamer van de plant.