Vermogensschakelaar

Wat is een vermogensschakelaar?

Een vermogensschakelaar is een schakelaar om de electrische stroom naar een verwarmingselement te schakelen. CasCade Automation Systems B.V. levert twee merken; RKC en CD Automation. Zowel Solid State Relais als thyristorunits, in één, twee en drie fasen uitvoeringen, en van 15 Ampere per fase tot 2.700 Ampere per fase kunnen we aan uw bedrijf leveren.

Waar wordt het voor gebruikt?

De Solid State Relais worden toegepast in de wat eenvoudigere toepassingen met kleine vermogens, de thyristorunits vinden hun toepassingsgebied in de grotere vermogens en specials, waarbij electrische verwarmingselementen geschakeld worden via een transformator, of voor verwarmingselementen welke een variabele weerstand hebben. Onze technici hebben veel ervaring en kunnen u helpen met de juiste keuze voor uw vermogensschakelaar, Solid State Relais of thyristorunit.

Vermogensschakelaar
Contact

Heeft u interesse in een vermogensschakelaar die wij aanbieden of heeft u vragen? Neem dan contact op door gebruik te maken van het contactformulier of bel naar +31(0)180-463870. Door onze ruime ervaring kunnen we op bijna al uw vragen antwoord geven.