Frymanagers

Onze FryManagers worden geleverd via diverse frituuroven fabrikanten die allemaal het goede concept onderschrijven. Goede, gekeurde en kwalitatief hoogstaande hardware gecombineerd met flexibele software waarbij iedere fabrikant zijn eigen “look and feel” krijgt. Er zijn enkele verschillende maten touchscreens verkrijgbaar, en ook is het mogelijk de rand een eigen kleur te geven. Timers zijn standaard en diverse extra’s zoals een turbo en stand-by stand zijn aanwezig.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tevreden klanten

Tevreden klanten die jarenlang plezier hebben van onze apparatuur is altijd ons streven. Ook als het gaat om de klanten van onze klanten, iedereen moet tevreden zijn.

Randapparatuur

Naast de regeling voor de frituurketel leveren wij schermen voor de randapparatuur, zodat uw oven een mooie, strakke en moderne uitstraling krijgt.

Bakplaat in één, twee of drie zones, Bain marie, uitschepbak, verlichting aan/uit, warmtelint en pomp, alle combinaties zijn mogelijk.

FryManager-duo

Naast de FryManager-OEM sets die wij leveren aan diverse fabrikanten van complete frituurovens, leveren wij aan bedrijven in de grootkeukentechniek een standaard ”meterbalk” met daarin onze complete frituurregeling. Met behulp van de doordachte montagebeugel is deze zeer eenvoudig te installeren en aan te sluiten op een standaard elektrische frituur. Ideaal voor de grootkeukentechniek bedrijven die frituurovens installeren in bijvoorbeeld benzinestations, verzorgingstehuizen, overheidsinstellingen en bedrijfskantines. 

De FryManager heeft een instelbaar aantal timers tot maximaal 15 stuks en is volledig digitaal waarmee jaarlijkse kalibraties overbodig zijn geworden. Er is een enkelvoudige en een dubbele uitvoering leverbaar, de FryManager-solo en de FryManager-duo. Uiteraard kan uw bedrijfslogo geïntegreerd worden.
– Brochure Frymanager duo & solo
Brochure REVO-PC Energie Management Systeem